Met Apollo x4 kunnen muzikanten en producers eenvoudig grotere projecten tracken, overdubben en mixen met elite-klasse A / D- en D / A-conversie, vier Unison-compatibele voorversterkers en QUAD Core realtime UAD-plug-in processing – allemaal in een desktop Thunderbolt 3 audio-interface voor Mac en Windows.

Gebouwd op 60 jaar UA-ervaring op het gebied van audio-vakmanschap, overtreft Apollo x4 vol vertrouwen alles in zijn klasse, met 127 dB D / A dynamisch bereik en een meegeleverde bundel UAD analoge emulatie plug-ins, waardoor u een volledig gevulde analoge studio krijgt, precies op uw bureaublad.
Opnemen en mixen met A / D- en D / A-conversie van topklasse – met het grootste dynamische bereik en de laagste ruis van elke desktopinterface
Vier Unison-ingeschakelde voorversterkers – volg grotere projecten met vrijwel geen latentie via voorversterkeremulaties van Helios, Neve, API, Manley en meer *
Aan boord UAD QUAD Core-verwerking laat je volgen en mixen met de meegeleverde Teletronix LA-2A en 1176 compressoren, Pultec EQ’s en 610 ‑ B Tube Preamp & EQ plug-ins
Cascade maximaal 4 Apollo-interfaces en 6 UAD-2-apparaten via Thunderbolt, en voeg DSP en I / O toe naarmate uw studio groeit 

.

 

Met Apollo x6 kunnen muziekproducenten en postproductie-studio’s een nieuwe A / D- en D / A-conversie, HEXA Core UAD plug-in procesing, Dual-Crystal-kloksnelheid en 5.1 surround sound monitoring volgen, overdubben en mixen met * – alles in een slanke, in rack gemonteerde Thunderbolt 3 audio-interface voor Mac of pc.

Deze 16 x 22-interface is gebouwd op de 60-jarige erfenis van audio-vakmanschap van UA en overtreft eenvoudig alles in zijn klasse met twee voor Unison ™ geschikte microfoonvoorversterkers, die authentieke emulaties van voorversterkers bieden van Neve, API, Manley, SSL en meer, plus alle -nieuwe HEXA Core-verwerking – levert 50% meer DSP op voor het uitvoeren van UAD Powered Plug-Ins in realtime.

 

Met Apollo x8 kunnen muziekproducenten, projectstudio’s en postproductiestudio’s nieuwe A / D- en D / A-conversie, HEXA Core UAD plug-in verwerking, Dual-Crystal-klokken en 7.1 surround volgen, overdubben en mixen geluidsbewaking * – alles in een slanke, in rack gemonteerde Thunderbolt 3 audio-interface voor Mac of pc.

Deze 18 x 24-interface is gebaseerd op de 60-jarige traditie van audio-vakmanschap van UA en onderscheidt zich met vier Unicon ™ -geschikte microfoon-voorversterkers, die authentieke emulaties van voorversterkers van Neve, API, Manley, SSL en meer bieden, plus geheel nieuwe HEXA Core processing – levert 50% meer DSP op voor het uitvoeren van UAD Powered Plug-Ins in realtime.

Met Apollo x8p kunnen muziekingenieurs, producers en projectstudio’s nieuwe A / D- en D / A-conversies bijhouden, overdubben en mixen, HEXA Core UAD plug-in verwerking, Dual-Crystal-klokken en 7.1 surround sound monitoring * – alles in een slanke, in rack gemonteerde Thunderbolt 3 audio-interface voor Mac of pc.

Deze 16 x 22-interface is gebouwd op de 60-jarige erfenis van audio-vakmanschap van UA en overlapt de concurrentie met acht voor Unified ™ geschikte microfoonvoorversterkers, die authentieke emulaties van voorversterkers biedt van Neve, API, Manley, SSL en meer, plus geheel nieuwe HEXA Core-processing – levert 50% meer DSP op voor het uitvoeren van UAD Powered Plug-Ins in realtime.

Het vlaggenschip Apollo x16 biedt muziekproducenten, project- en postproductie-studio’s de mogelijkheid om nieuwe A / D- en D / A-conversies, HEXA Core UAD-plug-in-verwerking, Dual-Crystal-klokken te volgen, te overdubben en te mixen met 7.1 surround sound monitoring * – alles in een slanke, in rack gemonteerde Thunderbolt 3 audio-interface voor Mac of pc.

Deze 18 x 20-interface is gebaseerd op het 60 jaar oude patrimonium van audio-vakmanschap van UA en beschikt over het grootste dynamische bereik (133 dB) en laagste THD + N (-129 dB) van alle geïntegreerde audio-interfaces op de markt. Bovendien krijgt u met geheel nieuwe HEXA Core-verwerking 50% meer DSP voor het in realtime rennen van veelgeprezen UAD Powered Plug-ins.

Apollo 8p is de premium acht-voorversterkerversie van ’s werelds meest geprezen professionele opname-interface voor Mac en Windows – waarmee project- en commerciële studio’s een superieure A / D- en D / A-conversie krijgen met de klank, feel en realtime workflow van klassieke analoge opnames.
De Apollo 8p is gebaseerd op de 60-jarige geschiedenis van audio vakmanschap van de UA en onderscheidt zich met acht Unison-compatibele microfoonvoorversterkers, UAD-2 QUAD Core-processing aan boord en een meegeleverde bundel bekroonde UAD-plug-ins – die je kunt volgen met bijna-nul latency, vormgeven klinkt als een klassieke analoge studio – zonder belasting van uw host-Mac of pc.
Apollo 16 is het vlaggenschip van Universal Audio’s veelgeprezen Apollo-opname-interface voor Mac en Windows – waarmee professionele en commerciële studio’s de beste A / D- en D / A-conversie van UA worden geboden met de klank, feel en realtime workflow van klassieke analoge opnames.
De Apollo 16 is gebaseerd op het 60-jarige bestaan van audio-vakmanschap van de UA en onderscheidt zich met 16 x 16 analoge I / O, UAD-2 QUAD Core-verwerking aan boord en een meegeleverde bundel bekroonde UAD-plug-ins – die u kunt volgen met near-zero latency, vormgeven klinkt als een klassieke analoge studio – zonder belasting van uw host-Mac of pc.

Met Apollo Twin X kunnen muzikanten en producers gemakkelijk tracken, overdubben en mixen met elite-klasse A / D- en D / A-conversie, twee Unison-compatibele voorversterkers en beschikbare DUO of QUAD Core realtime UAD plug-in verwerking – alles in een desktop Thunderbolt 3 audio-interface voor Mac en Windows.

Gebouwd op 60 jaar UA-ervaring op het gebied van audio-vakmanschap, overtreft Apollo Twin X vol vertrouwen alles in zijn klasse, met 127 dB D / A dynamisch bereik en een meegeleverde bundel UAD analoge emulatie plug-ins, waardoor je een volledig gevulde analoge studio krijgt, direct op je bureaublad.

.

Apollo Twin MkII is een grondige herontwerp van ’s werelds populairste professionele desktopopname-interface voor Mac en Windows – voor een verbeterde audio-conversie met de toon, feel en flow van analoge opnames.
De Apollo Twin MkII is gebaseerd op de 60 jaar oude historie van audio-vakmanschap van UA en begint met twee Unison ™ -geschikte microfoonvoorversterkers en een superieure A / D- en D / A-conversie van de volgende generatie, afgeleid van UA’s vlaggenschip Apollo 8, 8p en 16. Samen met de meegeleverde bundel van UAD analoge emulatie plug-ins – die je in real time kunt volgen met UAD-2 SOLO, DUO of QUAD Core processing – Apollo Twin MkII is geboren om records te maken.
Arrow is ’s werelds eerste Thunderbolt 3-aangedreven desktop opname audio-interface voor Mac en Windows – levert toonaangevende audioconversie, twee Unison ™ microfoon voorversterkers en een reeks ingebouwde UAD-plug-ins voor resultaten van albumkwaliteit.
Deze compacte 2×4-interface begint met een geachte UA-conversie die is afgeleid van het vlaggenschip Apollo-interfacegebied van UA, waarmee alles wat in zijn klasse is zo goed presteert. Met de Unison-technologie en de ingebouwde UAD-2 SOLO Core-processor kunt u opnemen via klassieke audiotools, waaronder de 610 Tube-voorversterker, LA-2A en 1176-compressoren, en een echte Marshall Plexi-versterkerplug-in – bij bijna nul latentie , ongeacht de bufferinstelling van uw audiosoftware.

 

OX is een eersteklas reactieve laaddoos en een gitaaropnamesysteem, waardoor je perfect ampèremolken krijgt van je favoriete buizenversterker. OX laat je je versterker spelen en opnemen op zijn sweet spots – van enorme clean tones en break-of-breakup tot volledig aangezwengeld – op elk volumeniveau, en met emulatie van microfoon, kamer en luidsprekerkast aan het begin van een knop.
Met de baanbrekende Dynamic Speaker Modeling van Universal Audio is OX het eerste systeem dat accuraat luidsprekerdrive, uiteenvallen en kegelgeluid nabootst – waardoor het ’s werelds beste luidsprekerverzwakker en gitaarversterkeropname-oplossing is
Share This