Sennheiser

Sennheiser HD200 Pro

De HD 200 PRO biedt een krachtig en gedetailleerd geluid voor iedere afluistertoepassing en binnen ieder budget. Hij combineert een efficiënte demping van omgevingsgeluid met een hoge resolutie. Concentreer je op je mix – thuis, in je studio, of tijdens live-evenementen.

 

 

 

Sennheiser HD25

De HD 25 is zeer licht en comfortabel, zelfs als het voor lange periodes wordt gebruikt. Beschouwd als de “Industry Standard” voor DJ Hoofdtelefoon, is deze hoofdtelefoon vaak te vinden in DJ Booths, klein en groot, over de hele wereld!

 

 

 

Sennheiser HD25 light
Closed, on-ear monitoring hoofdtelefoon.
Sennheiser HD6 Mix
Closed professional hoofdtelefoon.
Sennheiser HD 280 Pro
Deze stoere, comfortabele hoofdtelefoon werd ontworpen voor professionele monitoring. Hij is onder andere uitgerust met een spiraalkabel aan één zijde, roterende oorschelpen en een storingsonderdrukking tot 32 dB.
Sennheiser HD 380 Pro
Deze hoofdtelefoon voor professionele monitoring levert een accurate geluidsweergave en een geluidsdrukniveau tot wel 110 dB. Het gesloten, over-ear ontwerp onderdrukt storing tot 32 dB.
Sennheiser HD 26 Pro
HD 26 PRO Professionele monitoringhoofdtelefoon.
Sennheiser HD 630VB
Onderweg zowel als thuis zorgt de nieuwe HD 630VB van Sennheiser voor verbazende prestaties en hij biedt een rits aan functies die je normaal niet vindt op een audiofiele koptelefoon. De baanbrekende transducers garanderen een heldere en krachtige geluidsweergave en laten je de subtielste nuances in je favoriete muziekopnamen horen. Je ervaart de klank met een levensechtheid die zonder meer adembenemend genoemd mag worden. Dankzij een frequentierespons van 10 tot 42.000 Hz, waarmee je hogeresolutiebestanden kunt beluisteren, heeft de HD 630VB wat audiofiel luisteren betreft voor de komende jaren de lat een stuk hoger gelegd.
Sennheiser HD 800 S
A modern classic, Sennheiser’s reference class HD 800 headphones deliver sound that is as natural as possible and true in every detail. Improving on a seemingly perfect formula is not a task undertaken lightly, but Sennheiser’s engineers have succeeded in enhancing still further the sound reproduction in the open, circumaural HD 800 S.
Sennheiser HD 559
De open around ear hoofdtelefoon HD 559 is de ideale keuze voor luisteraars op zoek naar een optimale mix van allround prestaties en kwaliteit voor home entertainment.
Sennheiser HD 569
De gesloten HD 569 met een around-ear ontwerp geeft een flexibele optie voor Home entertainment. Het zorgt voor een rijke en duidelijke bas, en voegt meer flexibiliteit toe door u van een volledige persoonlijke ervaring te laten genieten zonder anderen te storen.
Sennheiser HD 579
De HD 579 biedt high-end prestaties en levert audiofiele niveaus van geluid bij u thuis. Met zijn full-size circumaural ontwerp biedt deze hoofdtelefoon uitzonderlijk draagcomfort dankzij de grote oorschelpen en zachte vervangbare oorkussens.
 
Sennheiser HD 599
De open back HD 599 levert indrukwekkende natuurlijke ruimtelijke prestaties. Aan de top van de Sennheiser ’s 500-serie, beschikt de full-size topklasse hoofdtelefoon over bijna-perfecte niveaus van geluidskwaliteit voor de muziekliefhebber en een uitzonderlijke draagcomfort dankzij de grote oorschelpen en zachte vervangbare oorkussens.
Sennheiser HD 650 Apogee Groove
Sennheiser biedt een nieuwe bundel waarin de HD 650, Sennheisers belangrijkste open, dynamische hoofdtelefoon samenkomt met de Apogee Groove – een USB DAC en hoofdtelefoonversterker. Deze combinatie zorgt ervoor dat de pc- of Macgebruiker kan genieten van het gehele dynamisch bereik en de ultra-lage vervormingsniveaus van een van Sennheisers beste hoofdtelefoons.
 
Sennheiser HD 558
De HD 558 is een hoogwaardige, circumaurale hoofdtelefoon met E.A.R.-technologie voor een uitzonderlijk goed basgeluid en vocale projectie. Enkele andere voordelen zijn het geweldig comfort, de universele pasvorm en betaalbaarheid.
Sennheiser HD 598
Ga voor de volledige audio-ervaring zonder de buren daarbij te storen. Geavanceerde geluidstechnologie, geweldig design en een ongelofelijk hoog comfort zorgen ervoor dat deze hoofdtelefoon een werkelijk hoogwaardige toevoeging is voor je home-entertainmentsysteem.
Sennheiser HD 600
Deze hoofdtelefoon werd ontworpen voor de ware audiofanaat. Dankzij een open circumauraal ontwerp, geoptimaliseerde magneten en aluminium stemspoelen vind je nergens anders een scherper, helderder stereogeluid.
Sennheiser HD 650
Dit is de perfecte toevoeging voor jouw hoogwaardige home-entertainmentsysteem. Door handmatig uitgezochte componenten, speciale akoestieke materialen en een uitzonderlijke constructie laat deze hoofdtelefoon de droom van iedere audiofanaat uitkomen.
Sennheiser HD 700
Deze geweldige open, over-ear hoofdtelefoon met perfect afgestelde, efficiënte drivers en niets minder dan de beste akoestische materialen stelt zelfs de meest veeleisende audiofanaat tevreden. Bovendien zien ze er fantastisch uit, en zo voelen ze ook.
Sennheiser HD 800
Deze hoofdtelefoon is de belichaming van het allerbeste dat audiotechnologie te bieden heeft. Hij werd in Duitsland handmatig samengesteld uit materialen van topkwaliteit en uitgerust met de grootste transducers ooit, voor een ongeëvenaard natuurlijke luisterervaring.
Share This