Het is niet langer mogelijk om een ​​AV-industrie zonder audionetwerken voor te stellen. Ze spelen een sleutelrol bij het vereenvoudigen van de routing en ondersteunen het dagelijkse werk. De behoefte aan integratie van analoge apparaten in DANTE-netwerken blijft groot. Een interface maakt het mogelijk om beschikbare en vertrouwde apparaten te verbinden met een bestaand netwerk. Met de intelligente NA2-IO-DLINE-interface van NEUTRIK kan de integratie in slechts een paar korte stappen worden voltooid.

“In reactie op de vele verzoeken die we van klanten hebben ontvangen, hebben we een op kabels gebaseerd product ontwikkeld dat de analoge wereldverbindt met de DANTE-wereld”, aldus Florian Frick, productmanager bij Neutrik AG. Met het nieuwe end-of-network-apparaat biedt NEUTRIK twee ingangen en twee uitgangen waarmee tegelijkertijd vier analoge signalen kunnen worden aangesloten. “De mogelijkheid om signalen tegelijkertijd in tevoeren en te verzenden, maakt investeringen in nieuwe apparaten overbodig. Toch is het mogelijk om maximaal te profiteren van de technische mogelijkheden “, zegt Frick trots.

De DANTE I / O-interface is geoptimaliseerd voor extreem gebruik en biedt naast de ingangs- en uitgangssignaalconversie ook de typische NEUTRIK-functies: de behuizing is extreem stabiel en uitgerust met een vergrendelbare etherCON-verbinding. Voor breed gebruik kan de adapter multifunctioneel worden gebruikt als een stand-alone apparaat, in vloeruitlaten of in 19-inch racks. “Met de introductie van de nieuwe NA2-IO-DLINE-adapters zijn we er opnieuw in geslaagd onze klanten op ooghoogte te ontmoeten en een geschikte oplossing in handen te krijgen”, zegt Frick.

Meer informatie over de technische details en toepassingsmogelijkheden vindt u in onze NA2-IO-DLINE productbrochure.

Share
Share This